Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Als CE chauffeur kun je tegenwoordig natuurlijk zowat overal aan de slag. Waarom je dan tóch voor Adri & Zoon moet kiezen? Dat leggen we je graag uit.  Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een chauffeur met CE bewijs.

Wat ga je doen?

Adri & Zoon beschikt over een eigen transportafdeling en wagenpark. En daar zijn wij én onze chauffeurs erg trots op! Als vrachtwagenchauffeur ga je ’s nachts de weg op, om de verse producten af te leveren bij de klanten. Je vervoert onze producten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland en dit doe je natuurlijk met prachtig materiaal, dat wij voor je regelen. Jij bent namelijk de belangrijkste link tussen ons bedrijf en de klant.

Jij en je collega’s zorgen ervoor dat alle orders volledig en op tijd worden afgeleverd. Heel belangrijk, want service en kwaliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een privékantoor (op wielen);
  • Een functie met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een uitstekend salaris, pensioensopbouw en uitzicht op een vast dienstverband;
  • De heerlijkste, versbereide maaltijden in ons Bedrijfsrestaurant;
  • Korting op jouw sportabonnement met onze Bedrijfsfitnessregeling;
  • Een heleboel leuke extra’s! Wat denk je bijv. van gratis fruit en een lekkere snack op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants?

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een CE-rijbewijs, in combinatie met een geldig code 95-certificaat;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid in je werk;
  • Je bent een echte teamplayer; collegialiteit staat bij Adri & Zoon op nummer één!

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al in één van onze mooie vrachtwagens rijden? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com, of solliciteer direct via onderstaande button!

“Adri & Zoon is een prettig bedrijf, met veel leuke collega’s. Er is ruimte voor een persoonlijk verhaal en dat maakt dat Adri & Zoon één van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken.”

De mooiste route die ik heb gereden is Ruhr Noord en Ruhr Zuid. Dit heb ik samen met één van mijn collega’s een aantal jaar gecombineerd gereden. Deze periode heb ik als meest prettig ervaren.

– Wesley, Vrachtwagenchauffeur