Vacature Vrachtwagenchauffeur

Als CE chauffeur kun je tegenwoordig zowat overal aan de slag. Waarom je dan tóch voor Adri & Zoon moet kiezen? Dat leggen we je graag uit. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een chauffeur met CE bewijs!

Ondanks dat Adri & Zoon over de afgelopen jaren flink gegroeid is, is onze organisatie persoonlijk gebleven. Onze groep chauffeurs is hecht, betrokken en kent elkaar goed. Binnen onze organisatie is er tijd en aandacht voor jou als individu, erkennen we jouw kennis en ervaring, en stimuleren we je deze actief in te zetten. Uiteraard kennen we daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen?
Als chauffeur bij Adri & Zoon vervoer je onze verse vis, schaal- en schelpdieren en zee-groenten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Dit doe je natuurlijk met prachtige materialen, die wij voor je regelen. Jij bent namelijk de belangrijkste schakel tussen onze organisatie en de klant.

Met jouw servicegerichte instelling zorg je ervoor dat alle orders volledig en op tijd worden afgeleverd bij de klant. Heel belangrijk, want service en kwaliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel!

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • Beschikt over een CE-rijbewijs, in combinatie met een geldig code 95;
  • Graag overdag en ’s avonds op de weg zit;
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst;
  • Van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid houdt, maar wel een echte teamspeler is. Collegialiteit staat bij Adri & Zoon op nummer één!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend salaris met aantrekkelijke toeslagen, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Vanaf dag 1 deelname aan onze pensioenregeling;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Een privékantoor (op wielen);
  • Heerlijke maaltijden en gratis fruit uit ons eigen Bedrijfsrestaurant;
  • Een zelfstandige functie binnen een informele organisatie, waar ondanks onze groei nog tijd en aandacht is voor jou als persoon.

Over Adri & Zoon:
Adri & Zoon is een familiebedrijf dat zich de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot dé totaalleverancier, met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Deskundigheid, kwaliteit en een klantspecifieke aanpak typeren ons. Adri & Zoon handelt vanuit het hart; met bezieling en respect voor mens & natuur.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en ga je graag bij ons aan de slag? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com, of solliciteer direct via onderstaande button!

Ik kan wel zeggen, dat Adri & Zoon een van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken. Er wordt geluisterd naar je eigen verhaal, mocht je iets dwars zitten, zowel op het werk als je thuis situatie, dan is er altijd een oplossing en ze staan dan echt voor je klaar.

Negen jaar geleden was ik werkzaam als internationaal chauffeur bij een AGF-transporteur. Ik was vader van een dochter, daardoor ben ik via een toenmalige kennis bij Adri en Zoon terecht gekomen. In het verleden had ik al meer s’ nachts gewerkt dus was ik bekend met de charmes van de nacht. Aansluitend een gesprek met Adri Sr. gehad, dat was een prettig gesprek omdat hij oprecht geïnteresseerd is in het persoonlijke verhaal achter zijn werknemers.                                  – Wesley, Vrachtwagenchauffeur