Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Ben jij graag overdag en ’s avonds onderweg en zoek jij een werkgever die tijd en aandacht heeft voor jou als individu? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn per direct op zoek naar een CE Chauffeur om ons gezellige, hardwerkende team te versterken.

Wat ga je doen?
Als chauffeur bij Adri & Zoon vervoer je ons brede assortiment aan vis, zee-groenten en schaal- en schelpdieren naar onze klanten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Dit doe je natuurlijk met het beste materiaal, dat wij voor je regelen. Jij bent immers de belangrijkste schakel tussen onze organisatie en de klant. Met jouw servicegerichte instelling zorg je ervoor dat alle orders volledig en op tijd worden afgeleverd. Heel belangrijk, want service en kwaliteit staan bij Adri & Zoon erg hoog in het vaandel!

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over een CE-rijbewijs, in combinatie met een geldig code 95-certificaat;
• Je bent graag overdag en ’s avonds onderweg;
• Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift;
• Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid in je werk;
• Je bent een echte teamplayer; collegialiteit staat bij Adri & Zoon op nummer één!

Wat krijg je ervoor terug?
• Een uitstekend salaris met aantrekkelijke toeslagen, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
• Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
• Uitzicht op een vast contract;
• Een privékantoor (op wielen);
• Heerlijke maaltijden en gratis fruit uit ons eigen Bedrijfsrestaurant;
• Een zelfstandige functie binnen een informele, gezonde en groeiende organisatie.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al in één van onze mooie vrachtwagens rijden? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com, of solliciteer direct via onderstaande button!

“Adri & Zoon is een prettig bedrijf, met veel leuke collega’s. Er is ruimte voor een persoonlijk verhaal en dat maakt dat Adri & Zoon één van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken.”

De mooiste route die ik heb gereden is Ruhr Noord en Ruhr Zuid. Dit heb ik samen met één van mijn collega’s een aantal jaar gecombineerd gereden. Deze periode heb ik als meest prettig ervaren.

– Wesley, Vrachtwagenchauffeur