Vrachtwagenchauffeur Nachten

Vrachtwagenchauffeur Nachten

Als CE chauffeur kun je tegenwoordig natuurlijk zowat overal aan de slag. Waarom je dan tóch voor Adri & Zoon moet kiezen? Dat leggen we je graag uit. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een chauffeur met CE bewijs!

Ondanks dat Adri & Zoon over de afgelopen jaren flink gegroeid is, is onze organisatie persoonlijk gebleven. Onze club is hecht, betrokken en kent elkaar goed. Binnen onze organisatie is er tijd en aandacht voor jou als individu, erkennen we jouw kennis en ervaring & stimuleren we je deze actief in te zetten. Uiteraard kennen we daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden.

De functie
Als chauffeur bij Adri & Zoon ga je ’s nachts op pad en vervoer je onze verse vis, schaal- en schelpdieren en zee-groenten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Dit doe je natuurlijk met prachtig materiaal, dat wij voor je regelen. Jij bent namelijk de belangrijkste link tussen ons bedrijf en de klant.
Jij gaat ervoor zorgen dat alle orders volledig en op tijd op locatie worden afgeleverd. Heel belangrijk, want service en kwaliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel!

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een collega die:
• Beschikt over een CE-rijbewijs, in combinatie met een geldig code 95;
• Graag ’s nachts onderweg is;
• De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst;
• Van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid houdt, maar wel een echte teamspeler is. Collegialiteit staat bij Adri & Zoon op nummer één!

Wat bieden we?
• Een uitstekend salaris met aantrekkelijke toeslagen, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
• Deelname aan onze pensioenregeling en uitzicht op een vast contract;
• Een privékantoor (op wielen);
• Heerlijke maaltijden en gratis fruit uit ons eigen Bedrijfsrestaurant;
• Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes;
• Een zelfstandige functie binnen een informele organisatie, waar ondanks onze groei nog tijd en aandacht is voor jou als persoon.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als commercieel medewerker bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Adri & Zoon is een prettig bedrijf, met veel leuke collega’s. Er is ruimte voor een persoonlijk verhaal en dat maakt dat Adri & Zoon één van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken.”

De mooiste route die ik heb gereden is Ruhr Noord en Ruhr Zuid. Dit heb ik samen met één van mijn collega’s een aantal jaar gecombineerd gereden. Deze periode heb ik als meest prettig ervaren.

– Wesley, vrachtwagenchauffeur