Vacature Schoonmaker Avonduren

Houd jij van poetsen en zoek je een baan die je goed kunt combineren met andere activiteiten? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een echte aanpakker ter versterking van ons schoonmaakteam in de avonduren. 

Jouw doel

Als schoonmaker bij Adri & Zoon ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijks schoon houden van de kantoren en de ruimtes op de benedenverdieping. Jij zorgt ervoor dat de kantoren en kantine er weer spic en span uitzien voor de volgende werkdag. Ook voor andere schoonmaakklusjes draai jij je hand niet om, jij weet van aanpakken!

In deze functie is het belangrijk dat je doordeweeks tussen 18:00 en 21:00 uur beschikbaar bent, waardoor het goed te combineren is met andere activiteiten.

Wat vragen wij van jou?

Als aanvulling op ons gezellige, hardwerkende team zoeken wij iemand die:

  • Nauwkeurig en proactief te werk gaat;
  • Een echte teamplayer is;
  • Communicatief sterk is en goede kennis heeft van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Flexibel inzetbaar is.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend salaris en uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een afwisselende functie binnen een leuk en energiek team;
  • Gratis fruit uit ons eigen Bedrijfsrestaurant;
  • Een zelfstandige functie voor langere tijd binnen een gezond en groeiend bedrijf;
  • Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als Schoonmaker bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!

Ik kan wel zeggen, dat Adri & Zoon een van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken. Er wordt geluisterd naar je eigen verhaal, mocht je iets dwars zitten, zowel op het werk als je thuis situatie, dan is er altijd een oplossing en ze staan dan echt voor je klaar.

Negen jaar geleden was ik werkzaam als internationaal chauffeur bij een AGF-transporteur. Ik was vader van een dochter, daardoor ben ik via een toenmalige kennis bij Adri en Zoon terecht gekomen. In het verleden had ik al meer s’ nachts gewerkt dus was ik bekend met de charmes van de nacht. Aansluitend een gesprek met Adri Sr. gehad, dat was een prettig gesprek omdat hij oprecht geïnteresseerd is in het persoonlijke verhaal achter zijn werknemers.                                  – Wesley, Vrachtwagenchauffeur