Vacature Meewerkstage Customer Service

Ben je leergierig, administratief sterk en wil je graag ervaring opdoen in de praktijk? Wij zijn per september op zoek naar een enthousiaste stagiair ter versterking van Team Customer Service. Je loopt stage in een groeiend bedrijf, met korte lijnen en volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als stagiair Customer Service kom je te werken met twee gezellige, hardwerkende collega’s. Je staat nauw in contact met collega’s van andere afdelingen en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van interne en externe verkooporders en het adviseren van de klant. Door jouw probleemoplossende vermogen kom jij met passende oplossingen, waardoor de verwachtingen van onze klanten telkens weer overtroffen worden. Verder verricht je administratieve werkzaamheden, zoals het opmaken en versturen van creditnota’s en exportdocumenten. Met jouw frisse blik denk jij ook continu mee over de verdere optimalisatie van onze dienstverlening.

Het betreft een stage vanaf september, voor een periode van 5 maanden. De duur van de stageperiode en het aantal uur is bespreekbaar!

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een mbo- of hbo-studie, in de richting van commercieel medewerker of (junior) accountmanager;
  • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende afdelingen en communicatiemiddelen;
  • Je bent collegiaal, accuraat en beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen;
  • Je bent communicatief sterk en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekende stagevergoeding;
  • Een leuke werksfeer in een gezellig en hardwerkend team dat van aanpakken weet;
  • Afwisselende en uitdagende werkzaamheden;
  • Een gezond en groeiend bedrijf waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Heerlijke lunches en gratis fruit uit ons eigen bedrijfsrestaurant;
  • Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes (als corona het toelaat).

Over Adri & Zoon
Adri & Zoon is een familiebedrijf dat zich de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot totaalleverancier met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Deskundigheid, kwaliteit en een klantspecifieke aanpak typeren ons. Adri & Zoon handelt vanuit het hart; met bezieling en respect voor mens en natuur.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer direct via onderstaande button of stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com.