Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

Onze technische dienst zoekt een nieuwe collega! Heb jij technisch inzicht, houd je van variatie in je werk en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is deze rol echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als medewerker Technische dienst bij Adri & Zoon ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van onze organisatie. Al onze apparatuur, installaties en machines vertrouwen op jouw skills om elke dag weer top te functioneren. Ook valt het onderhoud van het gebouw en de werkmaterialen onder jouw takenpakket.

Om storingen en stilstand te voorkomen verricht je periodieke controles en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan onze machines en gebouwen. Wanneer er zich tóch een storing voordoet, weet jij deze snel te lokaliseren en op te lossen. Waar nodig zet je hier externe partijen voor in. Alle uitgevoerde werkzaamheden houd je bij in het logboek. Tot slot lever jij de benodigde technische input voor verbeteringen in de bestaande werkprocessen van jouw afdeling.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Vanaf dag 1 deelname aan onze pensioenregeling;
  • Heerlijke lunches, gratis fruit uit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over (minimaal) mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Je bent, indien nodig, bereidt om relevante cursussen of opleidingen te volgen;
  • Je bent nauwkeurig, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als Medewerker Technische Dienst bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Geen dag is hetzelfde en iedere dag is er een nieuwe uitdaging. Dat is wat mijn werk bij Adri & Zoon het leukste maakt.”

Binnen Adri & Zoon zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ik heb een veelzijdige functie, waarin ik problemen moet oplossen, maar daardoor kan ik mijn collega’s op iedere mogelijke manier helpen.

– Wesley, Medewerker Technische dienst