Medewerker Bedrijfsrestaurant

Medewerker Bedrijfsrestaurant

Verse broodjes, gezonde salades en een lekkere smoothiebowl, in de kantine van Adri & Zoon hebben we het allemaal! Tover jij graag een lach op het gezicht van collega’s en heb je een passie voor gezond én lekker eten? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van ons Bedrijfsrestaurant.

Wat ga je doen?

Samen met 3 directe collega’s ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in ons Bedrijfsrestaurant. Elke dag verras jij je collega’s met de lekkerste gerechten. Zo maak je broodjes en smoothies klaar, maar geregeld ook een frietje met een portie mosselen. Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe (gezonde) recepten, deze uit te proberen en te promoten onder de collega’s. Jullie zorgen er samen voor dat de keuken en het restaurant spic en span is en de voorraden zijn aangevuld. Tot slot zorgen jullie natuurlijk voor een goede sfeer in het restaurant, zodat het iedere pauze een gezellige boel is.

In verband met de openingstijden van het Bedrijfsrestaurant werk jij wisselende diensten. Je bent beschikbaar voor 24 uur per week. Je werktijden zijn als volgt:

 • Week A: 9:00 tot 14:15
 • Week B: 14:45 tot 20:00

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een leuke functie waarbij jij je creativiteit kwijt kunt in het maken en bedenken van leuke gerechten;
 • Een gezellig en energiek team dat van aanpakken weet;
 • Een uitstekend salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast dienstverband;
 • Korting op jouw sport abonnement met onze Bedrijfsfitnessregeling;
 • Een heleboel leuke extra’s! Wat denk jij bijvoorbeeld van vers fruit, een lekker broodje op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent servicegericht, gastvrij en representatief;
 • Je bent een echte teamplayer en communicatief sterk;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord;
 • Je bent flexibel, proactief en stressbestendig.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht bij een zeer persoonlijke en ambitieuze groothandel in vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk! Stuur ons jouw motivatiebrief en CV via onderstaande button. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via hr@adrienzoon.com.

“Geen dag is hetzelfde en iedere dag is er een nieuwe uitdaging. Dat is wat mijn werk bij Adri & Zoon het leukste maakt.”

Binnen Adri & Zoon zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ik heb een veelzijdige functie, waarin ik problemen moet oplossen, maar daardoor kan ik mijn collega’s op iedere mogelijke manier helpen.

– Wesley, Medewerker Technische dienst