Logistiek Medewerker

Weet jij als geen ander hoe je aan (en in) moet pakken en werk jij graag samen met collega’s om tot het beste resultaat te komen? Dan ben jij wellicht binnenkort onze nieuwe collega! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar versterking voor ons logistieke team.

Wat zijn jouw taken?
Als Logistiek medewerker bij Adri & Zoon is geen dag hetzelfde. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het zorgvuldig inpakken en klaarzetten van de orders. Je zorgt voor een nette afwerking van de gereedstaande goederen en verzorgt afleverbonnen aan de chauffeurs, zodat de orders naar onze klanten kunnen worden gebracht. Ook houd je je bezig met het lossen van de vrachtwagens, het afhandelen van afhaalbestellingen en het op orde houden van de Logistieke werkplek.

Jij zorgt er samen met je team voor dat de orders zo perfect mogelijk worden klaargezet, zodat onze klanten kunnen genieten van de mooie producten die de zee ons te bieden heeft!

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
• Je hebt goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal;
• Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband;
• Je bent vitaal, proactief, stressbestendig en flexibel.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
• Een afwisselende functie binnen een leuk en energiek team dat van aanpakken weet;
• Uitzicht op een vast contract;
• Vanaf dag 1 deelname aan onze pensioenregeling;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• Heerlijke lunches en gratis fruit uit ons eigen bedrijfsrestaurant;
• Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Zie jij een baan als Logistiek medewerker bij Adri & Zoon wel zitten? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Je krijgt de kans om door te groeien binnen Adri & Zoon. Ik ben begonnen als schoonmaker in de hal, vervolgens ben ik doorgegroeid tot orderpicker en heb ik stage gelopen op de afdeling verkoop, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben.”

De sfeer op de afdeling is super gezellig. Je werkt met een leuk team en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ik leer van mijn collega’s hoe het eraan toegaat op de verschillende afdelingen.

– Lars, orderpicker en commercieel medewerker