Vacature Logistiek Medewerker Oproepkracht

Naast school nog tijd over voor een leuke en uitdagende bijbaan? Dan hebben wij dé plek voor jou! Bij Adri & Zoon zijn wij per direct op zoek naar oproepkrachten voor ons logistieke team. In deze functie kun je ervaring opdoen in de logistiek en krijg je er meteen een leuk salaris bij. Werken aan je toekomst? Dat doe je bij Adri & Zoon!

Je gaat aan de slag in een jong en gezellig team dat van aanpakken weet. De functie is afwisselend en je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Er is volop ruimte om het logistieke vak te leren en gaat dat goed, dan zijn er ook mogelijkheden om door te groeien.

Verder bieden wij jou:

  • Een uitstekend salaris;
  • Flexibele werktijden;
  • Heerlijk eten en gratis fruit uit ons eigen Bedrijfsrestaurant;
  • Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes (als Corona het toelaat natuurlijk ;)) .

Jouw doel
Als Logistiek Medewerker bij Adri & Zoon ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het zorgvuldig inpakken en klaarzetten van de orders. Je helpt bij het laden van de vrachtwagens, het afhandelen van de afhaalbestellingen en zorgt dat de werkplek netjes en op orde blijft. Dit met als uiteindelijke doel om onze klanten van de beste producten en service te voorzien.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent doordeweeks regelmatig in de avonden beschikbaar en vindt het geen probleem om af en toe in het weekend te werken;
  • Je bent communicatief vaardig, vitaal en bovendien een echte teamplayer;
  • Je wil jezelf ontwikkelen en beter worden in alles wat je doet.

Over Adri & Zoon
Adri & Zoon is een groeiend familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot totaalleverancier met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Deskundigheid, kwaliteit en een klantspecifieke aanpak typeren ons. Adri & Zoon handelt vanuit het hart; met bezieling en respect voor mens en natuur.

Word jij enthousiast van deze vacature en ga je graag bij ons aan de slag? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com, of solliciteer direct via onderstaande button!