Industrieel Schoonmaker

Bij Adri & Zoon staat hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel. Als industrieel schoonmaker is jouw functie daarom van groot belang. Draag jij graag je steentje bij aan het leveren van topkwaliteit en vind je het geen probleem om ’s nachts aan het werk te gaan. Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de volledige reiniging van o.a. onze productielijnen en –materialen. Omdat we met (verse) voedselproducten werken, is het van groot belang dat alles elke dag brandschoon is. Daarom is jouw werk erg belangrijk! Door jouw nauwkeurigheid en oog voor detail, draag je bij aan de beste kwaliteit voor onze klanten. Zo kunnen zij genieten van de mooie producten die de zee ons te bieden heeft!

Het betreft een functie van 36 uur per week. I.v.m. de aard van de werkzaamheden wordt deze functie ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd van 18:30 tot +/- 03:00. Uiteraard ontvang je een mooie vergoeding voor de nachtelijke uren!

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt ervaring met soortgelijk werk of zou dit graag willen leren;
• Je bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren;
• Je bent flexibel, proactief en nauwkeurig;
• Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) en 8% vakantietoeslag;
• Uitzicht op een vast contract;
• Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
• Een extra vergoeding voor elke nacht die je werkt;
• Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes (als corona het toelaat).

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij een functie als Industrieel schoonmaker bij ons wel zitten? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Het leukste aan mijn functie vind ik het samenwerken met een groep gedreven collega’s. Het werken met een collectief doel zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer.”

Ik zorg ervoor dat de werkzaamheden van diverse afdelingen ondersteund worden door de automatisering en dat de automatisering mee blijft groeien met de ambities van de organisatie.

– Rob, medewerker ICT