Industrieel Reiniger

Industrieel Reiniger

Bij Adri & Zoon staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Als industrieel schoonmaker is jouw functie daarom van groot belang. Draag jij graag bij aan het creëren van een schone en veilige werkomgeving en vind je het geen probleem om ’s nachts te werken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Industrieel reiniger.

Wat ga je doen?
Als Industrieel reiniger bij Adri & Zoon ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de volledige reiniging van onder andere onze productielijnen en –materialen. Omdat we met verse voedselproducten werken, is het van groot belang dat alles elke dag weer brandschoon is. Daarom is jouw werk erg belangrijk! Door jouw nauwkeurigheid en oog voor detail draag je bij aan de beste kwaliteit voor onze klanten. Zo kunnen zij genieten van de mooie en lekkere producten die de zee ons te bieden heeft.

Het betreft een functie van 36 uur per week. In verband met de aard van de werkzaamheden wordt deze functie ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd, van 18:30 tot +/- 3:00 uur. Uiteraard ontvang je een mooie vergoeding voor het werken tijdens de nachtelijke uren.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt ervaring met soortgelijk werk of zou dit graag willen leren;
• Je bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren;
• Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal goed;
• Je bent proactief en nauwkeurig;
• Je bent bereid je BHV te halen.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek) en 8% vakantietoeslag;
• Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
• Een extra vergoeding voor elke nacht die je werkt;
• Uitzicht op een vast contract;
• Vers eten en gratis fruit uit onze bedrijfskantine en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als industrieel reiniger bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Adri & Zoon is een prettig bedrijf, met veel leuke collega’s. Er is ruimte voor een persoonlijk verhaal en dat maakt dat Adri & Zoon één van de meest persoonlijke bedrijven is die ik ken.”

De mooiste route die ik heb gereden is Ruhr Noord en Ruhr Zuid. Dit heb ik samen met één van mijn collega’s een aantal jaar gecombineerd gereden. Deze periode heb ik als meest prettig ervaren.

– Wesley, vrachtwagenchauffeur