Commercieel medewerker binnendienst

Beschik jij over een vlotte babbel, houd je graag contact met klanten en collega’s en lijkt het je daarnaast leuk om de Franse of Duitse taal te leren? Dan maken wij graag kennis met jou! Ter versterking van ons Franse en Duitse verkoopteam zijn wij per direct opzoek naar ambitieuze en leergierige verkooptoppers.

Wat ga jij doen?
Als commercieel medewerker bij Adri & Zoon ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Franstalige of Duitstalige klanten. Je overziet het gehele binnendiensttraject van A tot Z. Dit houdt onder andere in dat je nauw contact houdt met onze klanten, uitstekende service levert en passend advies geeft over de mooie producten uit de zee. Jij vindt het geen probleem om je klanten telefonisch te woord te staan en weet als geen ander hoe je klanten moet binden en boeien, maar ook hoe je nieuwe relaties kan uitbouwen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken, het opstellen van offertes en het verwerken en opvolgen van verkooporders.

Omdat de Franse en Duitse markt iets eerder van start gaan begin je in deze functie ook structureel iets vroeger, bijvoorbeeld om 06:00 of 07:00 uur. Ook zal je ongeveer één keer per vijf weken een zaterdagochtend werken. Dit betekent dan natuurlijk wel dat je een andere dag wat vroeger naar huis kunt!

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over (minimaal) MBO werk- en denkniveau;
• Je bent gemotiveerd, leergierig en je staat ervoor open om de Franse of Duitse taal te leren. Als je al een aardig woordje Frans of Duits spreekt is dat natuurlijk een pré!
• Je hebt commercieel talent, bent communicatief sterk en overtuigend.
• Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
• Je voelt je thuis en wilt jezelf ontwikkelen in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

Wat krijg jij ervoor terug?
• Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
• Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
• Uitzicht op een vast contract;
• Een hecht en sfeervol commercieel team waarin er naast hard werken ook tijd wordt gemaakt voor elkaar;
• Vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;
• Een gezonde en groeiende organisatie waar volop ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities;
• Heerlijke verse lunches, gratis fruit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als commercieel medewerker bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Je ervaart een gevoel van waardering en betrokkenheid, dat vind ik belangrijk en werkt ook zeer motiverend.”

Hoewel ik nog niet zo lang in dienst ben bij Adri & Zoon is mijn ervaring zeer positief. De sfeer op de afdeling is top. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Het team is jong (van geest) en de samenwerking verloopt goed.

– Tom, Commercieel medewerker binnendienst