Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Beschik jij over een vlotte babbel, houd je graag contact met klanten en collega’s en lijkt het je daarnaast leuk om de Duitse taal te leren? Dan maken wij graag kennis met jou! Ter versterking van ons Duitstalige verkoopteam zijn wij per direct opzoek naar een ambitieuze en leergierige verkooptopper.

Wat ga jij doen?

Als commercieel medewerker bij Adri & Zoon ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Duitstalige klanten. Je overziet het gehele binnendiensttraject van A tot Z. Dit houdt onder andere in dat je nauw contact houdt met onze klanten, uitstekende service levert en passend advies geeft over de mooie producten uit de zee. Jij vindt het geen probleem om je klanten telefonisch te woord te staan en weet als geen ander hoe je klanten moet binden en boeien, maar ook hoe je nieuwe relaties kan uitbouwen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken, het opstellen van offertes en het verwerken en opvolgen van verkooporders.

Omdat de Duitse markt iets eerder van start gaan begin je in deze functie ook structureel iets vroeger, om 07:00. Ook zal je ongeveer één keer per vijf weken een zaterdagochtend werken. Dit betekent dan natuurlijk wel dat je een andere dag wat vroeger naar huis kunt!

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over (minimaal) MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent gemotiveerd, leergierig en je staat ervoor open om de Duitse taal te leren. Als je al een aardig woordje Duits spreekt is dat natuurlijk een pré!
 • Je hebt commercieel talent, bent communicatief sterk en overtuigend.
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je voelt je thuis en wilt jezelf ontwikkelen in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een hecht en sfeervol commercieel team waarin er naast hard werken ook tijd wordt gemaakt voor elkaar;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;
 • Een gezonde en groeiende organisatie waar volop ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities;
 • Heerlijke verse lunches, gratis fruit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een functie als commercieel medewerker bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!

“We hebben een divers team, waarin iedere mening telt en we eerlijk tegen elkaar kunnen zeggen hoe we over iets denken.”

In mijn functie als Commercieel Medewerker krijg ik alle ruimte om de juiste invulling te geven aan de wensen van de klant. Door alle verantwoordelijkheid en vrijheid die ik heb, is het een uitdagende functie!

– Cynthia, commercieel medewerker