Stagiair IT Support

Stagiair IT Support

Op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage in de IT, waarbij jij zelfstandig aan de slag mag gaan met het oplossen van vraagstukken, maar ook je collega’s ondersteunt in IT-gerelateerde werkzaamheden? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s met IT-gerelateerde vragen. Of het nu gaat om het oplossen van een storing, het installeren van software of het verstrekken van nieuwe hardware; jouw collega’s weten jou te vinden en jij gaat geen uitdaging uit de weg! Ook ben jij een vast contactpersoon voor onze externe IT-ondersteuning. Met hen heb je contact over de aanschaf van apparaten en de bijbehorende accessoires, maar ook over de reparaties van apparaten.

Samen met het IT-team ben jij nauw betrokken bij het testen en implementeren van nieuwe patches en functionaliteiten in onze softwareomgeving. Om ervoor te zorgen dat dit in goede banen loopt, informeer en instrueer je jouw collega’s over het gebruik hiervan en bied je ondersteuning. Daarnaast denk je actief mee over mogelijke verbeteringen en optimalisatie van de software.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een leerzame en veelzijdige stageperiode;
 • Een uitstekende stagevergoeding van €400 op basis van een fulltime werkweek;
 • Een hecht en sfeervol team waarin er naast werken ook tijd wordt gemaakt voor elkaar;
 • Goede begeleiding, maar ook de nodige vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen;
 • Met een succesvolle stage kans op een uitdagende (bij)baan binnen Adri & Zoon;
 • Heerlijke verse lunches, gratis fruit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Wat vragen wij van jou?

 • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van ICT;
 • Je bent gemotiveerd en leergierig;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van computers en software;
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt graag initiatief;
 • Je voelt je thuis in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op de IT-afdeling van de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Niet alleen naar de klant toe, maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken? Wij komen graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande knop!

“Het leukste aan mijn stage bij Adri & Zoon vind ik het contact met de klanten en de vrijheid die wij hebben als stagiair, dat is iets wat je niet bij ieder bedrijf terugziet!”

We kijken er naar uit om ons rijbewijs te halen en dan écht aan de slag te gaan als chauffeur. Adri & Zoon is een leerzaam bedrijf die ons de mogelijkheid geeft om te groeien!

– Jaimai & Damian

studie ‘chauffeur wegvervoer’