Stagiair Commercieel medewerker

Stagiair Commercieel medewerker

Op zoek naar een leuke, interessante en leerzame commerciële stage? Heb jij zin om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen en lijkt het je leuk om in een jong en dynamisch team aan de slag te gaan? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij houdt je dagelijks bezig met het verkopen van onze vis, schaal- en schelpdieren aan klanten in o.a. Nederland en België. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en om hen van de beste service te voorzien, beheer je het gehele verkooptraject van A tot Z. Zo ben jij verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken, het opstellen van offertes en het verwerken en opvolgen van verkooporders. Dit alles doe je in nauw contact met de klant en de rest van het commerciële team van Adri & Zoon.

Om de beste resultaten te behalen houd jij de trends in de markt in de gaten en weet je hier actief op in te spelen. Jij weet als geen ander hoe je de bestaande klanten voorziet van de mooie producten die de zee ons te bieden heeft, maar jij ziet ook een uitdaging in het uitbouwen van nieuwe relaties.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige en uitdagende stageperiode;
 • Een uitstekende stagevergoeding van €400 op basis van een fulltime werkweek;
 • Een jong en gezellig team, dat van aanpakken weet;
 • Goede begeleiding, maar ook de nodige vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen;
 • Met een succesvolle stage kans op een uitdagende (bij)baan binnen Adri & Zoon;
 • Heerlijke verse lunches, gratis fruit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Wat vragen wij van jou?

 • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de commerciële richting;
 • Je bent gemotiveerd en leergierig;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek jij nog een andere taal, zoals Duits of Frans? Dan is dit zeker een pré;
 • Je bent overtuigend en neemt graag initiatief;
 • Je voelt je thuis in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op de verkoopafdeling van de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Niet alleen naar de klant toe, maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij dé verkooptopper die op zoek is naar een leuke stage? Wij komen graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande knop!

“Het leukste aan mijn stage bij Adri & Zoon vind ik het contact met de klanten en de vrijheid die wij hebben als stagiair, dat is iets wat je niet bij ieder bedrijf terugziet!”

We kijken er naar uit om ons rijbewijs te halen en dan écht aan de slag te gaan als chauffeur. Adri & Zoon is een leerzaam bedrijf die ons de mogelijkheid geeft om te groeien!

– Jaimai & Damian

studie ‘chauffeur wegvervoer’