Schoonmaker Avonduren

Schoonmaker Avonduren

Houd jij ervan dat alles er spic en span uitziet en zoek jij een baan die goed te combineren is met andere dagelijkse activiteiten? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een echte aanpakker ter versterking van ons schoonmaakteam in de avonduren.  

Wat zijn jouw taken?

Als schoonmaker bij Adri & Zoon ben jij samen met je gezellige collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de kantoren en de ruimtes op de benedenverdieping. Wanneer de meeste collega’s naar huis zijn, zorg jij ervoor dat de kantoren en de kantine er weer brandschoon uit zien voor de volgende werkdag. De dag starten met een schone werkplek is namelijk het halve werk! Ook voor andere schoonmaakklusjes draai jij je hand niet om, want jij weet van aanpakken.

In deze functie is het belangrijk dat jij doordeweeks tussen 18:00 en 21:00 beschikbaar bent. Dit betekent dat je jouw werk goed kunt combineren met andere activiteiten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent nauwkeurig en gaat proactief te werk;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je bent communicatief sterk en hebt goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend salaris en uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een afwisselende functie binnen een leuk en energiek team;
  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid binnen een gezonde en groeiende organisatie;
  • Gratis fruit uit ons eigen bedrijfsrestaurant;
  • Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Zie jij een functie als schoonmaker binnen Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website.

“Geen dag is hetzelfde en iedere dag is er een nieuwe uitdaging. Dat is wat mijn werk bij Adri & Zoon het leukste maakt.”

Binnen Adri & Zoon zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ik heb een veelzijdige functie, waarin ik problemen moet oplossen, maar daardoor kan ik mijn collega’s op iedere mogelijke manier helpen.

– Wesley, Medewerker Technische dienst