Text article photo

Adri & Zoon

Allround groothandel in vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten. Beste service, hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

​Bij Adri & Zoon staat u als afnemer centraal! Als u vraagt naar een vissoort die nog niet in ons assortiment zit, vinden wij het een uitdaging deze voor u te vinden. Wij pionieren wereldwijd en zoeken net zo lang tot we de juiste kwekerijen en leveranciers hebben gevonden. Zo zijn we uitgegroeid van een mosselhandelaar tot een allround groothandel in vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten. Een greep uit ons assortiment: verse mosselen, platte oesters, creuses, alikruiken, Franse oesters, kokkels, witte schelpen, witvis, kabeljauw, garnalen, gerookte vis, diepvriesvis, gamba’s, scampi’s en zeegroenten.

​Ons doel

​Wat betekent het voor u dat wij allround zijn? Met ons complete assortiment en beste service halen wij een heleboel zorgen bij u weg. Wij bewaken namelijk de kwaliteit van al onze visproducten en garanderen dat deze producten op tijd bij u in huis zijn. Onze eigen vrachtwagens rijden zes dagen per week door heel Nederland via uitgekiend geplande routes om zo snel mogelijk bij onze klanten te zijn. Wij garanderen dat als u voor 18.00 uur bestelt u binnen 12 uur de verse vis in huis heeft. Zo kunt u met zekerheid uw klanten de beste producten op tijd leveren. Vis moet immers vers zijn!
Daarnaast ontlasten wij u van administratieve handelingen. Deze kunt u nu in een keer doen. Via ons geavanceerde ordersysteem kunt u uw order van begin tot eind volledig volgen.

​Onze missie

​Ons bedrijf is een duurzaam familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan. Dit  brengt met zich mee dat we ons ervan bewust zijn dat de generatie na ons zich ook met vis, schaal- en schelpdieren gaat bezighouden. Daarom streven wij ernaar dat we met al onze producten op een eerlijke en duurzame manier omgaan. Wij garanderen dat onze verse vissoorten naturel zijn zonder toevoegingen. Ook onze vis- en zalmfileerderij hebben wij in eigen beheer, zodat wij de vis spartelvers met zijn natuurlijke aroma en prachtige textuur kunnen leveren. Wij werken de handgefileerde vis op zeer professionele wijze af en verpakken deze zorgvuldig. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een prachtig product.

​Onze visie

​Adri & Zoon is een dynamisch bedrijf en we staan dus nooit stil. We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, zodat we onze klanten goed kunnen adviseren en bedienen. We verdiepen ons uitgebreid in onze producten, zodat we op de hoogte zijn van vangst- en kweektechnieken, streken, geschiedenis, smaken, kwaliteitsverschillen, noem maar op. Voor binnen- en buitenland, zoals België en Duitsland willen we in de toekomst een dusdanige partner zijn waar u een 120% compleet assortiment tot uw beschikking heeft met de hoogst haalbare kwaliteit, de beste service en condities. Over 5 jaar hebben wij alles volledig in eigen beheer, zodat u de beste producten aan uw klanten kunt blijven leveren!