Dé mossel van de Friese wadden

Dé mossel van de Friese wadden

Bij Adri & Zoon verkopen we mosselen die echt uit Zeeland komen, dat is bekend. Naast Zeeuwse mosselen hebben we iets nieuws: we gaan tijdelijk mosselen verkopen van de Friese wadden. Deze mosselen van het Wad zijn pure, onversneden Friese kwaliteitsproducten die direct na het vissen aan boord verpakt worden. Simpel en puur, zoals u van ons gewend bent.

Korte ketens en streekgebonden producten

De afstand tussen producent en consument is groot geworden. Veel voeding komt van onnodig ver en consumenten weten vaak niet hoe en waar het voedsel geproduceerd wordt. De globalisatie van voedingssystemen is slecht voor het milieu en zorgt voor een grotere afstand (letterlijk en figuurlijk) tussen producent en consument. Gelukkig zijn er duurzame alternatieven, die we als Adri & Zoon van harte toejuichen. Adri & Zoon kan dan ook trots zeggen lokale ondernemers en korte keten initiatieven zoals dit vakwerk uit het noorden te ondersteunen.

Vakwerk uit het noorden

De Friese Wad mosselen van het schip Rival passen geweldig bij de keuze voor pure en eerlijke producten. Deze Friese mossel wordt op zee verwerkt, gewoon aan boord, en vervolgens ongesorteerd met de hand in traditionele netzakjes verpakt. De keten wordt niet onnodig verlengd en de consument heeft gegarandeerd een vers, kwalitatief natuurproduct op zijn bord.

Hoe kunt u ze bestellen

Helemaal passend bij het product kunnen de mosselen in dozen van 10 x 1kg besteld worden. ’s Avonds worden ze aan boord verpakt, ’s morgens haalt Adri & Zoon ze op in Friesland om ze vervolgens nog diezelfde dag uit te leveren. De mosselen van Rival zijn verkrijgbaar voor een zeer vriendelijke prijs. Eerlijk is eerlijk, voor u en Rival.

 

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube