Bouwupdate april 2019

De hete adem van de zomer voelen we in onze nek. Het is ondertussen april en we maakte de belofte om jullie in juni te verwelkomen in onze nieuwe keuken. De tijd gaat hard, maar de verbouwing vordert ook gestaag: het pand is zo goed als klaar en begin juli kunnen we waarschijnlijk in de keuken. 

In onze bouwupdate-video laat Emiel Barentsen u wat meer zien over onze nieuwe locatie. Zo krijgt u een inkijkje in onze nieuwe inslaghal waar de goederen binnenkomen. De vis komt nu binnen via de routing Kreeft – Krab. De vis slaan we op aan de kant waar het binnenkomt; bij ‘inslag’ aan de Kreeft-kant. Vervolgens gaat het verder via verschillende afdelingen, zoals witvis, naar de Krab-kant.

Ons pand is verder dan ook bijna klaar, op de kantine en kantoren na. Een aantal machines moet ook nog in lijn worden gesteld. Maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn immers flinke vorderingen gemaakt. En naar alle waarschijnlijkheid bereiden we begin juli een heerlijk visje is onze eigen proefkeuken. Mooie vooruitzichten dus. Om u niet langer in spanning te houden, geven we u alvast een voorproefje: een kijkje in onze keuken.

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube