Adri & Zoon – Oesterevenement dinsdag 18 september 2018

Op dinsdag 18 september organiseert Adri & Zoon een evenement waar de Zeeuwse platte oester centraal staat. Relaties van Adri & Zoon zijn van harte uitgenodigd om dit evenement met ons te beleven.

De authentieke, Zeeuwse platte oester is vanaf september weer verkrijgbaar bij Adri & Zoon. Een mooi moment om, aan de start van het seizoen, samen op zoek te gaan naar de geboortegrond van dit prachtige product.

Tijdens het evenement varen we het Grevelingenmeer op, om de kweekpercelen van familie Pols-Bom te bezoeken. We geven u informatie over de (Zeker) Zeeuwse platte oester en zullen het verse product proeven. Daarbij drinken we een bijpassend glaasje heerlijke wijn of Zeker Zeeuws bier.

We hopen om 12.00 uur per boot te vertrekken. We verzoeken u daarom rond 11.30 uur aanwezig te zijn. Bij vertrek krijgt u een heerlijke lunch aangeboden.

Adres van vertrek: Jachthaven Den Osse 1, 4318 NA Den Osse

 

Zeker Zeeuws

Zeker Zeeuws® is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk die garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

 

Aanmelden

We horen graag of u aanwezig kunt zijn, zodat we onze voorbereidingen kunnen treffen. Wilt u aangeven met hoeveel personen u hoopt te komen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@adrienzoon.com.

Tot ziens op dinsdag 18 september!

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube