Adri & Zoon biedt medewerkers persoonlijke groei

Adri & Zoon is op koers. Dat kunnen we niet zonder collega’s. We willen niet alleen een betere werkplek bieden, maar ook ondersteunen in de persoonlijke groei van ons personeel. Aan goede werkplekken wordt hard gebouwd, maar ook aan persoonlijke groei , o.a. door middel van taalcursussen.

Tiago Manuel Martinez da Costa kwam via een uitzendbureau bij ons werken. Het duurde niet lang tot Martinez bij Adri & Zoon in vaste dienst trad. Hij is nu onze zalm chef op de fileer afdeling en een heel toffe collega.

Het personeel van Adri & Zoon is divers. Dit zorgt voor een speciale dynamiek op de werkvloer, maar kan ook voor verwarring zorgen door de verschillende talen. Om ons personeel te ondersteunen, biedt Adri & Zoon taalcursussen aan. ‘Op deze manier kan ik nog beter communiceren met mijn collega’s’, zo zegt Martinez in het filmpje hier onder.

Martinez leidt een team van achttien medewerkers. Hij houdt de kwaliteit van de zalm in de gaten, stelt machines af en snijdt mee aan de trim tafel. Onze zalm voldoet ruimschoots aan de hoogste kwaliteits- en rendements eisen.

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube