Logistiek medewerker Oproepkracht

Logistiek medewerker Oproepkracht

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons Logistieke team! Zoek jij een leuke baan binnen een jong en enthousiast team? Ben jij beschikbaar op de zaterdagen, doordeweekse avonden en in de vakanties? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Logistiek medewerker oproepkracht bij Adri & Zoon ga je aan de slag in een jong en gezellig team, dat van aanpakken weet. Jij bent samen met jouw logistieke collega’s verantwoordelijk voor het zorgvuldig inpakken en klaarzetten van de orders. De functie is afwisselend en je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Zo help je bij het laden van de vrachtwagens, zorg je voor een nette afwerking van gereedstaande goederen en houd je de werkplek netjes en op orde. Dit met als uiteindelijke doel om onze klanten van de beste producten en service te voorzien.

Als oproepkracht bij Adri & Zoon versterk je het Logistieke team op drukke momenten en ben je flexibel inzetbaar. Je bent beschikbaar op zaterdagen en in de vakanties.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een positieve en enthousiaste werkinstelling;
• Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
• Je bent graag in beweging;
• Je wilt jezelf ontwikkelen en beter worden in alles wat je doet.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een uitstekend salaris;
• Flexibele werktijden;
• Een afwisselende functie, waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
• Kans om door te groeien binnen een ambitieus en groeiend bedrijf;
• Heerlijk eten en gratis fruit uit ons eigen bedrijfsrestaurant;
• Een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ga jij graag aan de slag als oproepkracht in ons Logistieke team? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Je krijgt de kans om door te groeien binnen Adri & Zoon. Ik ben begonnen als schoonmaker in de hal, vervolgens ben ik doorgegroeid tot orderpicker en heb ik stage gelopen op de afdeling verkoop, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben.”

De sfeer op de afdeling is super gezellig. Je werkt met een leuk team en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ik leer van mijn collega’s hoe het eraan toegaat op de verschillende afdelingen.

– Lars, orderpicker