Eerstelijns supportmedewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende startersfunctie in de IT, waarbij geen werkdag hetzelfde is? Een functie waarin jij zelfstandig de analyse maakt en aan de slag gaat met het oplossen van vraagstukken? Dan is deze functie iets voor jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de rol van Eerstelijns Supportmedewerker.

Wat ga jij doen?
Als supportmedewerker bij Adri & Zoon ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s met IT-gerelateerde vragen. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het installeren van software of het verstrekken van nieuwe hardware; jouw collega’s weten dat ze bij jou terecht kunnen! Ook ben jij een vast contactpersoon voor onze externe IT-ondersteuning, omtrent de aanschaf en reparatie van apparaten en bijbehorende accessoires.

Naast de dagdagelijkse werkzaamheden ben jij, samen met het IT-team, nauw betrokken bij het testen en implementeren van nieuwe patches en functionaliteiten in onze softwareomgeving. Om ervoor te zorgen dat dit in goede banen loopt, informeer en instrueer je jouw collega’s in het gebruik ervan en sta je natuurlijk klaar om ondersteuning te bieden.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over (minimaal) een afgeronde mbo-4 opleiding richting IT;
• Je bent flexibel, gemotiveerd en leergierig;
• Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent computers en software;
• Je bent communicatief sterk en hebt uitstekende kennis van de Nederlandse (en Engelse) taal in zowel woord als geschrift;
• Je voelt je thuis in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

Wat krijg jij ervoor terug?
• Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
• Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
• Uitzicht op een vast contract;
• Een hecht en sfeervol team waarin er naast hard werken ook tijd wordt gemaakt voor elkaar;
• Vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;
• Een gezonde en groeiende organisatie waar volop ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities;
• Heerlijke verse lunches, gratis fruit en een groot aantal leuke bedrijfsuitjes.

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Help jij binnenkort onze collega’s met het oplossen van IT-gerelateerde vraagstukken? Wij komen graag met jou in contact. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

“Het leukste aan mijn functie vind ik het samenwerken met een groep gedreven collega’s. Het werken met een collectief doel zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer.”

Ik zorg ervoor dat de werkzaamheden van diverse afdelingen ondersteund worden door de automatisering end at de automatisering mee blijft groeien met de ambities van de organisatie.

– Rob, leidinggevende ICT