Vacature Medewerker Customer Service (tijdelijk)

Ben je klantvriendelijk, administratief sterk en beschikbaar voor een tijdelijke functie? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van Team Customer Service. Je komt te werken in een familiebedrijf met korte lijnen en een geweldige sfeer!

Wat ga je doen?

Als Customer Service Medewerker bij Adri & Zoon ben je de teamplayer waar iedereen op kan bouwen. Je staat in nauw contact met collega’s van andere afdelingen en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van interne en externe verkooporders en het adviseren van de klant. Door jouw probleemoplossende vermogen kom jij met passende oplossingen, waardoor de verwachtingen van onze klanten telkens weer overtroffen worden. Verder verricht je administratieve werkzaamheden, zoals het opmaken en versturen van creditnota’s en exportdocumenten. Met jouw frisse blik denk jij ook continu mee over de verdere optimalisatie van onze dienstverlening.

Het betreft een tijdelijke functie ter overbrugging van zwangerschapsverlof, voor een periode van 5 maanden. De werkdagen kunnen in overleg worden afgesproken.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over (minimaal) mbo werk- en denkniveau;
  • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende afdelingen en communicatiemiddelen;
  • Je bent collegiaal, accuraat en beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen;
  • Je bent communicatief sterk en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Vanaf je eerste werkdag deelname aan onze pensioenregeling;
  • Een leuke werksfeer in een gezellig en hardwerkend team dat van aanpakken weet;
  • Afwisselende en uitdagende werkzaamheden;
  • Heerlijke lunches en gratis fruit uit ons eigen bedrijfsrestaurant;

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht bij de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 38 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, niet alleen naar de klant maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij deze tijdelijke functie bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!

“De sfeer op onze sales afdeling is goed. Wanneer de lat extra hoog ligt tijdens drukte valt er ook goed samen te werken.”

Het werken op de afdeling customer service is ontzettend afwisselend. Elke dag is anders. Van credits maken tot klachtenafhandeling en van orderintake tot prijsmailings versturen. Ik vind het leuk dat deze functie zo veelzijdig is. Ook omdat we veel samenwerken met verschillende afdelingen. Hierdoor houd je veel contact met collega’s.  Manon, Medewerker Customer Service